צוות המסעדה

צוות המסעדה



ליאור אבירן- בעלים


ליאור נולד וגדל במושב פארן שבערבה. הגיע לעמק הירדן בשנת 2002 כאשר למד לתואר ראשון בלימודי א"י במכללה האקדמית כנרת. לפרנסתו, עבד כמלצר ב"צל תמר", ואף פגש שם את מי שלמים תהיה אשתו. בהמשך דרכו התמנה לאחמ"ש , מנהל שכיר, ובשנת 2004 נכנס כבעלים- שותף במסעדה. נשוי ואב לשתי בנות.



דני זאבי- בעלים


דני, בן קיבוץ אשדות יעקב איחוד, הקים את מסעדת "צל תמר" בשנת 1998, בעקבות חלום ישן. הוא בנה דגם של המסעדה מעץ, אותו הציג למזכירות הקיבוץ, ומשקיבל אישור הקים את המסעדה על גבי מקשת אבטיחים ישנה. בשנים הראשונות של המסעדה דני ושותפו עשו הכל כולל הכל- בנו , שיפצו, מלצרו, מזגו, אפו וכל העולה על רוחכם. במשך השנים עברה המסעדה תחת ניצוחו של דני גלגולים שונים- פאב - מסעדה,והגן האקזוטי אף שימש במשך תקופה ארוכה בימה להופעות של מיטב אמני ישראל. כיום משמש המקום קפה- מסעדה. דני נשוי ואב לארבעה.